Despre noi

Totul a inceput intr-un apartament cu doua camere si am avut noroc de prieteni extraordinari care ne-au fost sprijin.Ne-am apucat de la zero, de ceva despre care nici habar nu aveam.Suntem pasionati de ceea ce facem si muncim din greu pentru a perfectiona fiecare proces. Cu accent pe calitate înalta si pe un design ridicat, speram sa facem permanent ceea ce conteaza cel mai mult.

Fiecare fotografie, fiecare ilustratie si fiecare design sunt realizate cu grija si atentie la detalii, reflectand povestea unica a fiecarui produs. De la tablouri emotionante la cani pline de personalitate, fiecare element este realizat cu dragoste si arta pentru a aduce bucurie si inspiratie clientilor nostri.

Echipa Miutic Print

  • Mia

    Este sufletul creativ din spatele fiecarei imagini din magazinul nostru online. Cu pasiune si talent, transforma viziunile în realitate, aducând frumusete si personalitate în fiecare produs personalizat.

  • Tic

    Nu doar promovează produsele noastre, ci le transformă în povesti captivante. Cu creativitate si strategie, el creeaza experiente memorabile pentru clienti si aduce culoare si viata în fiecare aspect al brandului nostru.

Miutic Print Studio SRL

CUI: 46984648

Nr. Reg. Com: J20/1709/2022