5 SFATURI Pentru a Face Fotografi Ce Trezesc Emoții

5 SFATURI Pentru a Face Fotografi Ce Trezesc Emoții

Peisaj cu lac si munte blog miutic.ro

1.Găsiți conștientizarea

Unele dintre fotografiile mele preferate s-au întâmplat întâmplător. Am învățat să vedem, să auzim și să simțim mai mult este ceva pe care ar trebui să ne exersăm cu toții, mai ales când căutăm fotografii de făcut. Aceasta începe cu privire la o scenă într-un mod detaliat. De exemplu, în fotografia de mai jos — m-am dus cât de sus am putut să trec cu vederea la lac pentru că cu cât ești mai sus, cu atât reflectarea munților va fi mai lungă. De asemenea, m-am asigurat intenționat că caiacul este acolo. A trebuit să fiu atent la amplasare, astfel încât caiacul să nu se amestece cu reflectarea lanțului muntos. Aceste detalii aparent mici se adaugă pentru a crea o imagine armonioasă și lasă loc pentru spectator.
Peisaj cu caiacul pe lac bloc miutic.ro

.

2.Joaca-te cu culorile

Culorile evocă sentimente în noi, chiar și la nivel subconștient, și sunt șanse să ai o culoare preferată. Pot oamenii să spună ce este atunci când se uită la pozele tale? Personal, mă simt atras de lacurile alpine și munții acoperiți cu zăpadă pentru că ador culoarea albastră. Această preferință este un fir prin toate fotografiile mele, dar am fost uitată pentru ea mult timp. Abia privind în urmă mi-am dat seama. Poate că îți place verdele, portocaliul sau violetul - orice ar fi, adu-l în fotografiile tale. Niciodată nu știi cine se va referi și la el.

3.Observă

Ceva pe care îl puteți începe astăzi este să observați scara - păstrați-o în spatele minții. Fiecare dintre noi are capacitatea de a găsi perspectiva, căutați modalități de a oferi un sentiment de profunzime fotografiilor dvs. Suntem destul de norocoși pentru că în aer liber se oferă o mulțime de funcții care vă ajută să îl fotografiați. Uneori este un copac, un petec de flori sau o colibă ​​alpină singuratică. Căutați lucrurile pe care le puteți spune imediat că sunt separate de restul scenei - cele care ies în evidență. Dacă poți face din acel mic ceva foarte mic sau foarte mare, vei trezi un sentiment de uimire în privitor.

 4.Fii în ton cu sentimentele și emoțiile tale

Fiind în ton cu sentimentele și emoțiile tale poate ajuta imaginile tale să aibă o dimensiune suplimentară pe care privitorul o va aprecia. Dacă într-o zi te simți cu adevărat fericit și optimist, ieși acolo să faci câteva fotografii. Călărește acel val de fericire, deoarece va străluci prin imaginile tale. Veți fotografia culoarea, detaliile și contrastul într-un fel diferit. Dacă ești ca mine și ai o dispoziție mai stabilă, găsește alte modalități de a-ți stimula lumea. Fac asta amintindu-mi o temă sau un mesaj când merg să fac fotografii. Imaginile pe care le fac sunt un mijloc pentru un scop, modul meu de exprimare. Găsirea mesajului tău ar trebui să fie primul tău pas. Nu ai încă unul? Scrieți o listă de lucruri care vă inspiră și va apărea un fir comun - urmați-l.

5.Adauga oameni

Ieșirea afară cu prietenii are multe beneficii, văzute și neprevăzute. . (Unele dintre fotografiile mele preferate apar atunci când subiectul nici măcar nu este conștient că fac fotografii.)

Cele mai noi produse Miutic in materie de tablouri ! 

Tablou personalizat portet digital !

Înapoi la blog

3 comentarii

Superb îmi place!

Maria

Inspirational

Marius

Interesant Blog.

Camelia

Scrieți un comentariu