Top 5 Cadouri de Halloween

Top 5 cadouri înspăimântătoare de Halloween

 Cu ajutorul nostru, poți aduce niște hocus pocus în viața ta alegând produse create tocmai pentru acest sezon magic sub formă de cadouri personalizate de Halloween.

Miutic Prin Studio oferă o selecție largă de produse personalizate care pot servi drept cadoul perfect pentru oricine în timpul acestui eveniment festiv.

1.Stickere de Halloween

Set de stickere personalizate de Halloween

 

Toți cei cu spirit de sezon oferă bomboane de Halloween. Este o tradiție grozavă, dar nu ar fi grozav dacă ai avea alte surprize de oferit copiilor care îți bat la ușă? Un autocolant este un cadou de Halloween relativ ieftin pe care îl puteți cumpăra în vrac. De asemenea, sunt dimensionate perfect pentru a intra direct într-o pungă cu bunătăți.

2.Magnet personalizat 

Magneti personalizati de Halloween

 

👻Este perfect pentru a-ți decora frigiderul cu magneti de Halloween!
Un aspect atractiv și materiale de încredere, autocolantele noastre cu magnet de Halloween sunt potrivite pentru utilizare în interior și în aer liber, care pot fi atașate mașinii dvs. pentru a face mașina să arate mai atractivă.
Ele pot fi, de asemenea, aplicate pentru decorarea petrecerilor de interior și pot fi aplicate și pentru decorarea ușilor de garaj, a tablelor de școală sau a frigiderelor.
 

3.Printare poze

Halloween-ul este o perioadă atât de distractivă a anului și sunt atât de multe amintiri de surprins! Păstrați-vă camera la îndemână, împreună cu această listă imprimabilă de idei grozave de fotografii de Halloween, pentru a vă asigura că surprindeți vacanța pentru familia dvs.

 

Printare poze premium
.

4.Tablou personalizat

Tablou Personalizat cu o poza de Halloween

 

Multora dintre noi ne place să ne decorăm casele de Halloween. Pentru copii, un dovleac grozav care vă dorește un Halloween fericit este pe cât de potrivit vârstei, pe atât de adorabil. Dacă doriți să creșteți factorul frică, puteți alege un semn „ATENȚIE”, avertizând oamenii să stea departe. Un model de tablou personalizat ce are un design vesel iar farmecul îl aduce fotografia de la tine, cu amintirea legata de costumatia de Halloween sau orice imagine care va trezește senzații și o stare de bine.

5.Notebook personalizat cu text

Chiar dacă nu e o sărbătoare tocmai românească, Halloween-ul a pătruns și în cultura noastră de câțiva ani buni, mai mult ca un motiv de distracție și de petreceri tematice, față de mersul cu „Trick or Treat”, celebra tradiție americană. Cu toate acestea, dacă Halloween-ul e motiv de distracție, înseamnă că la o petrecere ținută la cineva acasă, este rost și de cadouri. Iar în aceste condiții, tot ce trebuie făcut este să găsești exact obiectele potrivite pentru această perioadă. 

Notebook personalizat cu text de Halloween

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu